Estelle

 

Jag heter Estelle Nordenfalk och  är VD på yogayama. Innan dess var jag 11 år i mediabranschen där jag bland annat var VD för Kajak Televison. Att driva en yogastudio och ett tv-bolag har många likheter. Du har en stor personalstab med mycket kreativa människor där de flesta är frilansare. I ett sådant bolag blir företagskulturen oerhört viktig då man hela tiden måste attrahera de bästa på marknaden. Att just få bygga företagskulturer och starka varumärken tycker jag väldigt mycket om och kanske för att det finns få genvägar dit. Att leva som man lär är alltid rätt och alltid attraktivt – vare sig det är en vän, ett varumärke eller en yogalärare…

Detta ämne kommer vi komma tillbaka till i bloggen…

Jag brukar ibland skämtsamt säga att jag litar inte på människor som inte har krisat, människor som inte vet vad ångest och känslan av otillräcklighet är. Men egentligen är det ju så att det är mer allvar än skämt bakom den tanken.

Jag vet nämligen när jag började kunna lita på mig själv.

Det krävdes att jag inte längre bara teoretiserade över världen runtomkring mig, utan att jag visste vad jag pratade om genom att omvandla mina erfarenheter av kris och förvirring till kunskap och förståelse. I den här bloggen kommer jag att hålla mig borta från för mycket teorier och mer utgå från det som är sant för mig.

Varmt välkomna att läsa, reflektera, diskutera och ifrågasätta.