Yogayama

Tomma tunnor skramlar mest

25 februari, 2016

Tack Alexander Bard för den otroligt goda nyheten att Egot är en utdöende karaktär, den Uppblåsta Själviskheten är ett minne blott och att den Ensamma Bekräftelse-knarkaren äntligen är omodern. Den enskilda individen utan genuint innehåll är helt enkelt för ointressant för framtidens människor!

Det som ersätter selfie-människan är istället någon som är en team-player, en person som är duktig på att samverka med andra. En som ser sitt bidrag som en byggsten där vi alla är med och tillsammans kan bygga något större. Vad vackert!

Alexander siade om framtiden för 20 år sedan och hade rätt, nu lär han oss detta om framtiden.

Så, vilka människor är motsatsen till narcissistiska egon, de som idag får så stort utrymme? Vilka är de där som vill vi samverka med? De där människorna som vi växer och utvecklas ihop med?

När du träffar någon som; när det den säger, det den tänker, det den känner och det den gör är en och samma sak, då finns inga dolda agendor, då har du träffat någon du kan lita på, någon med ett intressant innehåll och någon du kan samarbeta med.

Det här är alltså en riktning som kommer att vara viktig att utveckla hos sig själv för att lyckas framåt, otroligt glädjande!

Människor utan riktigt innehåll kommer inte att klara sig alls lika bra, enligt Alexander. Eftersom Ego-karraktären fortfarande har ett stort genomslag och har följare både i verkliga livet och digitalt bör vi snabbt identifiera dem så att vi kan byta riktning.

Det charmerande egot använder ord på ett förföriskt sätt för att trollbinda sin omgivning med. Träna på att uppmärksamma skillnaden på, att prata om att vara sann inte är detsamma som att vara sann. Att prata om att bry sig om andra människor inte är samma sak som att vara empatisk. Enkel grundregel; Ju mer ord, desto mindre innehåll!

I allt detta känns det därför så otroligt glädjande att veta att alldeles, alldeles snart så vet nästan alla att – Tomma tunnor skramlar mest!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Kommentera